Online Reservation System brings Lefkada, Parga and the Ionian Coast on your desktop

Πλήρης υπηρεσίες προορισμών

Διαθέσιμα προϊόντα & υπηρεσίες

Για ταξιδιωτικούς πράκτορες & Εξωτερικά Ταξιδιωτικά πρακτορεία

Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η ευελιξία μας και η επαγγελματική εξυπηρέτηση που προσθέρουμε. Τα ποιοτικά εξατομικευμένα προϊόντα βρίσκονται ψηλά στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε όλα τα θέρετρα, περιλαμβάνουν:

  • Διαμονή
  • Εξυπηρέτηση στη γλώσσα σας – Πολυγλωσσική βοήθεια
  • Μεταφορές & Οχήματα
  • Ημερήσιες εκδρομές & Εκδρομές
  • Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Διαχείριση Υπηρεσιών Γραφείου
  • Νομική, εργατική και φορολογική υποστήριξη

Το κλειδί της συνεχής ανάπτυξης και επιτυχίας μας είναι οι ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις εργασίας που έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας. Η ανάπτυξη μαζί με αξιόπιστους συνεργάτες είναι η πραγματικότητά μας και παραμένει ο στόχος μας.

Μεταφορές, Εκδρομές & Δραστηριότητες

Οι κατάλογοι μας περιλαμβάνουν τους μεγαλύτερους διαθέσιμους ελεγμένους τύπους ασφαλείας, με μεγάλη ποικιλία οχημάτων και υπηρεσιών μεταφοράς. Από ομαδικές μέχρι ιδιωτικές μεταφορές, οι πελάτες σου θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Κάτι παραπάνω από μεταφορά

Οι μεταφορές με την Esiness Travel είναι κάτι παραπάνω από μια απλή μετακίνηση. Χρησιμοποίησε τις πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών ή τις υπηρεσίες Συνάντησης & Υποδοχής.

Ημερήσιες εκδρομές, εκδρομές & Δραστηριότητες

Οι ημερήσιες εκδρομές, οι εκδρομές και οι δραστηριότητές μας – είτε από τον κύριο κατάλογό μας είτε από ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα, είναι προσεκτικά οργανωμένες ή επιλεγμένες από ελεγμένους προμηθευτές ασφάλειας και ποιότητας. Οι ξεναγοί μας είναι έμπειροι και μιλούν την τοπική γλώσσα της κάθε χώρας.

Ενοικιάσεις οχημάτων & Υπηρεσίες σοφέρ

Η εταιρεία Eurowheels Car Rental, που ανήκει στην EsinessTravel από το 2019, παρέχει στους πελάτες μας φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, ολοκληρωμένες επιλογές ασφάλισης και 24ωρη εξυπηρέτηση για μια εκπληκτική εμπειρία διακοπών στη Δυτική Ελλάδα.

Επιθυμείς ιδιωτική εξερεύνηση;

Προγραμμάτισε μια εμπειρία ιδιωτικής περιήγησης με οποιοδήποτε από τα ειδικά οχήματά μας με οδηγό σοφέρ.

Η εταιρεία Eurowheels διαθέτει μεγάλη ποικιλία απο μικρά και μεγάλα αυτοκίνητα και καλύπτει όλες τις ανάγκες. Προσφέρουμε την επιλογή αυτόματων ή με ταχύτητες, αυτοκινήτων, SUV και βαν. Μάθε περισσότερα για την Eurowheels Car Rental στο www.eurowheels.gr

Συμβουλευτική αγορών & Υποστήριξη

Η τοπική μας ομάδα διαθέτει ανεπανάληπτη γνώση στην τοπική και ολόκληρη την Ελληνική παράδοση, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και πλήρη κατανόηση προς τις επιχειρηματικές προσδοκίες που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας, οι οποίοι κατάγονται από όλο τον κόσμο.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός είναι ακριβώς ο λόγος που μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στη μακρά λίστα συνεργατών μας που μας εμπιστεύονται στις απευθείας αγορές τους στη Λευκάδα, την Πάργα και τις ακτές του Ιονίου. Είτε αναζητούν, σχεδιάζουν και συνδράμουν, είτε διαπραγματεύονται ενεργά τις συμφωνίες σου, η Esiness Travel θα τηρήσει την προθεσμία σου. Η ισχυρή αγοραστική μας δύναμη εγγυάται ένα επιτυχημένο τελικό προϊόν.

Διαδικτυακά προϊόντα & υπηρεσίες

Για Τουριστικούς Πράκτορες & Εξωτερικά Τουριστικά Πρακτορεία

Διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής υπηρεσιών

Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα διανομής για χονδρέμπορους, τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά πρακτορία σου παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά για την Λευκάδα, την Πάργα και τις ακτές του Ιονίου, με μία μόνο σύνδεση. Ξενοδοχεία, καταλύματα & βίλες ακολουθούμενα από ένα τεράστιο πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών , όπως εκδρομές και μεταφορά που μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου κατά την κράτηση.

Βελτίωσε την προσφορά των καλοκαιρινών διακοπών της επιχείρησής σου με πάνω από 200 απευθείας συμβεβλημένα ξενοδοχεία και καταλύματα στη Λευκάδα, την Πάργα και τις ακτές του Ιονίου. Κάνε εγγραφή και απόλαυσε τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς με τις οποίες ήδη επωφελούνται πάνω από 80 τουριστικά πρακτορεία, τουριστικοί πράκτορες και OTA’s.

Μεταφορά σε όλους τους προορισμούς

Μέσω της πλατφόρμας μας θα μπορείς να λαμβάνεις πληροφορίες άμεσα για όλους τους τύπους μεταφοράς που παρέχουμε στα θέρετρα μας, από ομαδικές μεταφορές έως υπηρεσίες λιμουζίνας.
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών μεταφοράς χρησιμοποιώντας τα δικά μας οχήματα αλλά και τους πιο γνωστούς προμηθευτές σε κάθε θέρετρο, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Αυτό καθιστά την Esiness Travel αξιόπιστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη και επίσης σε βοηθά να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου από τις πωλήσεις.

Ας εξερευνήσουμε μαζί πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.!