Online Reservation System brings Lefkada, Parga and the Ionian Coast on your desktop

Σχετικά με μας

Ιδιωτική εταιρεία διαχείρησης (DMC) προορισμού είναι μια εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών με τοπικές γνώσεις, τεχνογνωσία και πόρους, που εργάζεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, περιηγήσεων, μεταφοράς και logistics προγραμμάτων.

wikipedia.org

Σχετικά με μας

Είμαστε Η κορυφαία περιφερειακή εταιρεία ταξιδιών, προορισμών και αεροπορικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων, καθώς και σε πελάτες λιανικής. Αξεπέραστη γνώση της τουριστικής βιομηχανίας, υψηλή επαγγελματική εξειδίκευση, με εμπειρία άνω των 16 χρόνων. Η Esiness Travel δημιουργεί μοναδικά χαρτοφυλάκια για τους τουριστικούς πράκτορες, διαφοροποιημένα πακέτα για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων & καταλυμάτων και αξέχαστες διακοπές για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες.

Περιφερειακοί ηγέτες, δεσμευμένοι στη συνεχή ανάπτυξη

Ο λόγος που ξεχωρίζουμε

Με έδρα την Λευκάδα, και με ανεπανάληπτη γνώση στην τοπική αλλά και ολόκληρη την Ελληνική παράδοση, αλλά ταυτόχρονα κατανοώντας πλήρως τις επιχειρηματικές προσδοκίες που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας, οι οποίοι κατάγονται από όλο τον κόσμο.

Ο Σκοπός μας

Να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την Λευκάδα, την Πάργα και την Ήπειρο ως κύριους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Επενδύουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, παρέχοντας σχετικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νεόφυτες τουριστικές επιχειρήσεις.

Η Esiness Travel διατηρεί ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, OTA’s, διαδυκτιακούς διανομείς και πρακτορεία ταξιδίων σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία μας

Η Esiness Travel ιδρύθηκε το 2013 και είναι η εξέλιξη ενός τοπικού ταξιδιωτικού πρακτορίου που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005. Με ζήλο για την ανάπτυξη της τεχνολογίας πάνω στον ταξιδιωτικό τομέα, κατάφερε να γίνει μία από τις πρώτες εταιρείες συνολικής διαχείρισης προορισμών στην Ελλάδα που λάνσαρε μια αυτόματη μηχανή κρατήσεων και υπηρεσιών για μικρά και μεσαίου μεγέθους ταξιδιωτικά πρακτορεία και για τουριστικούς πράκτορες. Στην περιφερειακή ενότητα, παραμένουμε ακόμα και σήμερα η μοναδική εταιρεία που διανέμει διαδικτυακά ενεργά ταξιδιωτικά προϊόντα της Λευκάδας, της Πάργας και της Ηπείρου.

Εξελιγμένη Τεχνολογία, Νέα Προϊόντα

Η επιτυχία της διανομής ταξιδιωτικών προϊόντων επέτρεψε και προκάλεσε τη δημιουργία νέων προϊόντων φιλοξενίας. Μια ολοκαίνουργια αγορά αναπτύχθηκε επιτρέποντας, ακόμη και στα μικρότερα ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία, να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα που ήταν αδύνατον να αποκτήσουν πριν. Επίσης, αρκετοί ήταν αυτοί που επωφελήθηκαν από τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας, επιτρέποντας την ταχεία ανάπτυξη των βασικών δραστηριοτήτων των εταιρειών, αυξάνοντας τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και εξασφαλίζοντας νέες αγορές στην περιοχή.

Το Μέλλον

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης της βορειοδυτικής Ελλάδας, σε έναν καθιερωμένο, σύγχρονο και επιθυμητό προορισμό διακοπών, με την Esiness Travel να έχει δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο συμβουλών και διαχείρισης μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων, καθώς και επενδύσεις στον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων.

Θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στον βιώσιμο τουρισμό, στην προστασία του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς της περιφέρειας..

Εργασία στην Esiness Travel

Ισορροπία Εργασίας και Προσωπικού χρόνου

Αναγνωρίζουμε ότι η ταξιδιωτική βιομηχανία μπορεί να είναι απαιτητική. Δεν είναι εύκολο να πραγματοποιείς τα όνειρα διακοπών πελατών! Ωστόσο επιμένουμε, όλα τα μέλη της ομάδας μας να έχουν αρκετό χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, Προγραμματίζουμε έγκαιρα, με κοινή λογική ώστε να αποφεύγουμε τον πανικό και το άγχος.

Σταθερότητα

Η Esiness Travel υπήρξε υγειής και κερδοφόρα εταρεία από το πρώτο κιόλας έτος ιδρυσής της, και σκοπεύουμε να την κρατήσουμε έτσι. Ως η μόνη εταιρεία στην περιοχή που δημιουργεί και διανέμει τα δικά μας ταξιδιωτικά προϊόντα, οι πελάτες μας προέρχονται από όλο τον κόσμο, κάνοντάς μας ανθεκτικούς.

Εργασία όπου Θες

Διαθέτουμε την υποδομή και οργάνωση ώστε να προσφέρουμε θέσεις εργασίας εξ’αποστάσεως. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σπίτι σας ή οπουδήποτε αλλού σας επιτρέπει να είστε παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι. Ως εταιρεία με γνώμονα το αποτέλεσμα, αυτό που λειτουργεί για εσένα, λειτουργεί και για εμάς.