Νέα πτήση από Salzburg προς Πρέβεζα

21 Φεβρουαρίου, 2022

Μετά χαρας ανακοινώνουμε νέα απ’ευθείας αεροπορική συνδεση: Preveza/Lefkada Airport – Salzburg σε συνεργασία με την Rhomberg Reisen.

 

Είτε πρόκειται για περιπέτεια, είτε για ένα ήσυχο διάλειμμα, οι πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ προς την Πρέβεζα τα καθιστούν όλα δυνατά. Ενας εύκολος και άνετος τρόπος για να φτάσετε στα περίφημα τιρκουάζ νερά της Λευκάδας, της Πάργας και των ακτών του Ιονίου.

Η Λευκάδα κατέχει μακροχρόνια βράβευση, με τις παραλίες τις συγκαταλεγόμενες μεταξυ των 5 ομορφότερων παραλιών της Ευρώπης. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε σε ασφαλείς και χαλαρωτικές διακοπές. Προσφέρει ηλιοβασιλέματα έτοιμα για κάμερα, ακολουθούμενα από μια πλούσια ποικιλία από γαστρονομικά πιάτα και ευκαιρίες για αξέχαστες στιγμές.

Η μοναδική τοπογραφία της Πάργας θα σας κάνει να χαθείτε εξερευνώντας τα εντυπωσιακά ορόσημα της Πάργας. Μια πολύχρωμη ιστορία, τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και οι καλόκαρδοι ντόπιοι θα κάνουν τις διακοπές μοναδικές.

Οι ακτές του Ιονίου Πελάγους, είναι η μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης. Δεν αφήνει άλλη επιλογή από το να χαλαρώσεις.

Τα θαύματα της Λευκάδας, της Πάργας και του Ιονίου απέχουν μόλις ένα σύντομο αεροπορικό ταξίδι και η Esiness Travel είναι έτοιμη να καλύψει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

Πτήσεις από Salzburg προς την Πρεβεζα Esiness Travel

Το πρόγραμμα πτήσεων:

Από Salzburg :

Αριθμός πτήσης: 6I7960

Κάθε Πέμπτη, αναχώρηση 09:30 με άφιξη στην Πρέβεζα στις 12:30

Από Preveza/Lefkas Aktio:

Αριθμός πτήσης: 6I7961

Κάθε Πέμπτη, αναχώρηση 13:00 με άφιξη στο Σαλζμπούργκ στις 14:00

Ισχύει από 19.05.2022 εώς την 13.10.2022.

Για κρατήσεις, επικοινωνήσετε με την Esiness Travel, η επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Rhomberg Reisen, εδώ.

You May Also Like…

Share This